CU News

Chula Faculty Members and Researchers Named World’s Top 2% of the World Scientists by Stanford University

A big congratulations to 15 Chulalongkorn University faculty members and researchers named by Stanford University as the World’s Top 2% Most-Cited Scientists.  The list was based on the number of citations and publications on the Scopus database, H-Index, co-authorship, and a composite indicator.

The 15 faculty members and researchers include:

  • Prof. Dr. Yong Poovorawan, M.D., Prof. Dr. Thiravat Hemachudha, M.D., and Prof. Dr. Henry Wilde, M.D., from the Faculty of Medicine
  • Prof. Nobuo Nakabayashi, Ph.D., from the Faculty of Dentistry
  • Prof. Kittisak Likhitwitayawuid, Ph.D., and Dr. Thomayant Prueksaritanont, Ph.D., from the Faculty of Pharmacy
  • Prof. Suttichai Assabumrungrat, Ph.D., from the Faculty of Engineering
  • Prof. Sirichai Adisakwattana, Ph.D., from the Faculty of Allied Health Sciences
  • Prof. Tirayut Vilaivan, Ph.D., Prof. Orawon Chailapakul, Ph.D., Assoc. Prof. Ubonratana Siripatrawan, Ph.D., Prof. John Warren, Ph.D., and Prof. Donald L. J. Quicke, Ph.D., from the Faculty of Science
  • Prof. Anuvat Sirivat, Ph.D., and Prof. Pitt Supaphol, Ph.D., from the Petroleum and Petrochemical College

Chula is the place to discover one’s true individuality and the years I spent here were most enjoyable.

Rossukhon Kongket Alumni, Faculty of Communication Arts, Chulalongkorn University

This website uses cookies to personalize content, provide the best user experience, and improve Chula website services.

Privacy Preferences

ท่านสามารถเลือกการตั้งค่าคุกกี้โดยเปิด/ปิด คุกกี้ในแต่ละประเภทได้ตามความต้องการ ยกเว้น คุกกี้ที่จำเป็น

Accept All
Manage Consent Preferences
  • คุกกี้ที่จำเป็น
    Always Active

    ประเภทของคุกกี้ที่มีความจำเป็นสำหรับการทำงานของเว็บไซต์ เพื่อให้คุณสามารถใช้เว็บไซต์ได้อย่างเป็นปกติ ท่านไม่สามารถปิดการทำงานของคุกกี้นี้ในระบบเว็บไซต์ของเราได้

  • คุกกี้เพื่อการวิเคราะห์

    คุกกี้ประเภทนี้จะทำการเก็บข้อมูลพฤติกรรมการใช้งานเว็บไซต์ของคุณ โดยมีจุดประสงค์คือนำข้อมูลมาวิเคราะห์เพื่อปรับปรุงและพัฒนาเว็บไซต์ให้มีคุณภาพ และสร้างประสบการณ์ที่ดีกับผู้ใช้งาน เพื่อให้เกิดประโยชน์สูงสุด หากท่านไม่ยินยอมให้เราใช้คุกกี้นี้ เราอาจไม่สามารถวัดผลเพื่อการปรับปรุงและพัฒนาเว็บไซต์ให้ดีขึ้นได้
    Cookies Details

Save