CU News

Chula Science Student Receives Two Awards from 2022 FameLab International

Chula-Science-Student-Receives-Two-Awards-from-2022-FameLab-International

Our applause goes to Mr. Nuti Hutasingh, a Doctoral student from the Department of Food Technology, Faculty of Science, who received the 2nd runner-up award and the Audience Winner prize for receiving the most viewer votes at the 2022 FameLab International Competition.

The FameLab International Competition is a 3-minute science communication competition in English in an easy-to-understand and engaging manner. The competition drew competitors from many different countries throughout the world. This year, the event took place online on November 25, 2022.

Mr. Nuti Hutasingh representing Thailand, spoke on food science and technology on the topic of “A piece of cake – sugar reduction technique in food without compromising the taste quality by uneven distribution of sugar” under the support of the National Science Museum Thailand (NSM).

This year’s winner was Miss Nehemiah Latolla from South Africa, who presented knowledge of Phytochemistry on the topic “Indigenous knowledges systems, a treasure trove for drug discovery”.

The sense of kinship and warmth found in the Chula community is priceless and a treasure worth keeping.

Prof. Dr. Pornanong Aramwit Faculty of Pharmaceutical Sciences, Chulalongkorn University

This website uses cookies to personalize content, provide the best user experience, and improve Chula website services.

Privacy Preferences

ท่านสามารถเลือกการตั้งค่าคุกกี้โดยเปิด/ปิด คุกกี้ในแต่ละประเภทได้ตามความต้องการ ยกเว้น คุกกี้ที่จำเป็น

Accept All
Manage Consent Preferences
  • คุกกี้ที่จำเป็น
    Always Active

    ประเภทของคุกกี้ที่มีความจำเป็นสำหรับการทำงานของเว็บไซต์ เพื่อให้คุณสามารถใช้เว็บไซต์ได้อย่างเป็นปกติ ท่านไม่สามารถปิดการทำงานของคุกกี้นี้ในระบบเว็บไซต์ของเราได้

  • คุกกี้เพื่อการวิเคราะห์

    คุกกี้ประเภทนี้จะทำการเก็บข้อมูลพฤติกรรมการใช้งานเว็บไซต์ของคุณ โดยมีจุดประสงค์คือนำข้อมูลมาวิเคราะห์เพื่อปรับปรุงและพัฒนาเว็บไซต์ให้มีคุณภาพ และสร้างประสบการณ์ที่ดีกับผู้ใช้งาน เพื่อให้เกิดประโยชน์สูงสุด หากท่านไม่ยินยอมให้เราใช้คุกกี้นี้ เราอาจไม่สามารถวัดผลเพื่อการปรับปรุงและพัฒนาเว็บไซต์ให้ดีขึ้นได้
    Cookies Details

Save